vervolg-paginaslider10 slider-bruijnen-werkplaats-smal vervolg-paginaslider5 vervolg-paginaslider7 vervolg-paginaslider8

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

IN DE VERHUUR

Heeft u tijdelijk een (extra) auto nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons huurwagenpark heeft u de keuze uit;

  • Citroën C1
  • Peugeot 107
  • Peugeot Partner     * 3 personen*

 

 

LEES MEER

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PCA SUV 1aPeugeot laat de term crossover los en noemt de nieuwe 2008 en 3008 voortaan SUV's. Prima, want dat maakt meteen duidelijk in welk deel van de markt deze modellen zich volgens de fabrikant gaan begeven. 

PCA SUV 2a

De nieuwe Peugeot 3008, die in september op de Parijse autosalon officieel debuteert, is een heel andere auto dan zijn zes jaar oude voorganger. Waar de eerste 3008-generatie het midden hield tussen een vijfdeurs hatchback (zoals de 308) en een MPV (de 5008, waarmee hij veel overeenkomsten had), is de nieuwe versie een échte SUV. Het model imponeert met zijn forse gestalte en heeft een hoekig, gedurfd lijnenspel dat hem een krachtige uitstraling geeft. Precies zoals de autokoper van tegenwoordig dat van een SUV verwacht.

PCA SUV 3a

Nieuwe i-Cockpit 
De grote sensatie van de nieuwe 3008 is zijn interieur, waarin een hoofdrol is weggelegd voor de nieuwe i-Cockpit. Het concept kennen we uit de 208 en 308: een klein stuur met daarboven het instrumentarium. Het geheel gaat in de nieuwe 3008 een nieuwe fase in en het ziet er ronduit spectaculairder uit. Er zijn nu geen ronde klokken meer, maar een digitaal scherm dat je als bestuurder naar eigen smaak kunt inrichten: heb je liever je snelheidsmeter groot in het midden in beeld en de navigatie klein ernaast, of andersom? We kunnen niet wachten om er zelf mee aan de slag te gaan!

PCA SUV 4a

Nieuwe 2008 
De veranderingen aan de Peugeot 2008 zijn minder groot dan bij de 3008. Er is eerder sprake van een uitgebreide facelift dan van een heel nieuw model. Geen probleem, want de 2008 was na drie jaar en liefst 580.000 verkochte exemplaren ook nog lang niet aan vervanging toe. Aan de sublieme driecilinder benzinemotoren (82, 110 en 130 pk) en de krachtige 1.6 BlueHDi diesel (120 pk) is bewust niets veranderd. Er is wel een aanvulling, in de vorm van Active City Brake, waarmee de auto zelfstandig een noodstop kan maken.

PCA SUV 5a

Dikker en stoerder 
De nieuwe 2008 ziet er door enkele goedgemikte ingrepen een stuk dikker en stoerder uit dan de vorige versie. Om de auto ook een beetje de terreincapaciteiten van een SUV te geven, is er Grip Control (standaard op het nieuwe topmodel 2008 GT Line). Dit is een systeem waarmee de bestuurder de tractie van de aangedreven voorwielen kan afstemmen op de ondergrond. Handig wanneer je eens off-road gaat. De nieuwe 2008 is er al vanaf € 18.200. 

 

Actueel

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf bruijnen logo

Spanjeweg 10, 2411 PX, Bodegraven
Tel: 0172-650013

info@pca-bruijnen.nl

googlemaps bruijnen

 

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom Mobiliteitscentre Bodegraven?

  • Brede technische kennis

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Eerlijke prijs

  • Wij ontzorgen u graag!

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt